SAMEN VOOR DE VOEDSELBANK! Help jij ons Helpen?
Ongetwijfeld ken je het werk van de Voedselbank. Ook in Overijssel zijn duizenden mensen afhankelijk van het wekelijkse boodschappenpakket dat hen gratis wordt verstrekt door deze vrijwilligers. RTV Oost houdt van 1 tot en met 9 december 2017 weer de actieweek ‘Samen voor de Voedselbank’ om producten en geld voor de Overijsselse Voedselbanken in te zamelen.
En wat gaan wij doen?
Johan Drenth, u kent hem ook als de Vechtdalkok, wil zijn kennis delen met de deelnemers van de Voedselbanken. Hij is op dit moment hard bezig recepten samen te stellen met de producten die RTV Oost weer gaat inzamelen als hoofdingrediënten. Makkelijke en gezonde recepten die iedereen kan maken. Zo kan iedereen makkelijk en voedzaam koken.
Roos ter Beek, tevens bestuurslid van de Voedselbank in haar regio, schrijft vakmatig nogal eens teksten. Zij zal het tekstuele deel voor haar rekening nemen.
Erhard Leffers, van Drukkerij Gerrits en Leffers, heeft aangeboden tegen kostprijs de boekjes te willen opmaken en drukken en zal ervoor zorgen dat 1 december de eerste 1000 boekjes klaar zijn om uit te delen.
En wat kun jij doen?
Het kost ondanks al onze (uiteraard vrijwillige) inzet, toch geld om deze boekjes te produceren. We verwachten dat de stukprijs ongeveer € 3,50 zal zijn. We willen op 1 december de eerste 1000 stuks klaar hebben, voor de actie van RTV Oost.
Dit kost dus € 3500,-. Dus vragen we om geld! hiermee kun je niet alleen ons helpen, maar ook de leden van de voedselbank! SAMEN VOOR DE VOEDSELBANK.

Mogen we op je steun rekenen!  klik op de button om te doneren
DONEER